Jag måste dela med mig av denna fantastiskt goda, nyttiga och enkla paj. Den kan ätas till frukost, mellis eller som fika. Låter det för bra för att vara sant? Inte med denna!
Jag måste dela med mig av denna fantastiskt goda, nyttiga och enkla paj. Den kan ätas till frukost, mellis eller som fika. Låter det för bra för att vara sant? Inte med denna!
Hallon/ blåbärspaj
* Lägg 250 gram blåbär/ hallon i en osmord pajform (fungerar att byta ut bären mot äpple eller annan frukt/ bär)
* Blanda deg av 6 dl havregryn och 300 gram lättkeso (funkar även med lättkvarg)
* Tillsätt valfri smaktillsättare (ex vaniljpulver, kanel)
* Smula degen över bären
* Ev pensla ett lager kokosolja på toppen (gör det lite krispigare men det fungerar lika bra utan)
In i ugnen på 225 grader tills pajen fått färg
Jag brukar äta vaniljkvarg utan tillsatt socker eller vaniljpropud till och toppa med några jordgubbar, mums!
Hoppas ni får en fantastisk start på nya veckan!
Ny vecka – nya möjligheter,
Kramar Nathalie
Hur många portioner är detta till? 🙂