Formahälsan är tillbaka

Hej vänner!

Som jag har saknat Er och nu är jag tillbaka! Jag behövde fokusera på lite annat och samtidigt samla ny kraft och energi, men nu kommer Du kunna följa mig här igen i vanlig ordning!

Under tiden jag har pausat bloggen har livet rullat på i en hisklig fart, jag har varit på spinning-utbildning och gyminstruktörsutbildning bl.a. Utbildningar och kurser i alla dess former är så bra för utvecklingen, få ny energi, inspiration, nyttig kunskap, tips och råd inför kommande projekt osv. Kunskap är makt eller hur

Jag hoppas att du har haft en härlig jul och nyår och är extra tankad med energi för allt vad som komma skall 2018!

 

I min blogg kan du varje vecka förvänta dig foodprep/ matlåda-inspiration, recept, veckans träningsplanering och allt mellan himmel och jord gällande välmående, träning, motion, kost, hälsa och livsnjutning. Har du något speciellt som du vill att jag ska skriva om får du gärna kommentera det.

Varje ny månad kommer jag skriva om en ny utmaning som jag hoppas att Du vill följa med mig på! Det kommer vara blandat med tränings- och kostutmaningar. Alla kan vara med att utföra detta, det behövs inget gymkort, specialutrustning eller liknande. Det enda som behövs är just Dig själv! Med start 1 februari, håll till godo.

 

Ha en fantastisk dag, så hörs vi vidare!
Kramar Nathalie

4 kommentarer
  1. Välkommen tillbaka. Har saknat din härliga och inspirerande blogg. Vi har bokat träningsresa till Portugal monte gordo. Har du några tips därifrån?

  2. Välkommen tillbaka . Har saknat din härliga och inspirerande blogg. Vi ska på träningsresa till Portugal monte gordo där du var. Har du några tips? Kram kram

    1. Hej Therese! Vad härligt att höra, nu kommer ni kunna följa mig här igen 🙂

      Åh vad roligt att åka dit på träningsresa!! Jag är sugen igen 😉

      Passa på att testa massa olika pass, gärna nya som ni kanske inte provat innan. Vi gick till Spanien en dag, det kan jag rekommendera om ni får möjligheten. Skön långpromenad dit, båt över och sedan jättemysigt bland shopping och mysiga caféer på plats innan man knatade tillbaka igen. Passa på att köra massa roliga pass på stranden, morgonyoga, äta gott o njut av en fantastisk upplevelse! Kram kram

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras