Alla <3-dag

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg! Firar du något extra den dagen? Berätta gärna hur du uppvaktar/ uppvaktas. Kanske med en middagsdejt, något fint smycke eller ett fint brev? 😊

Jag tillhör en av de som inte firar något speciellt extra (oftast) just den dagen. Utan vi uppvaktar varandra med både saker, resor, goda middagar och omtanke mest hela tiden. Jag ser ingen anledning till att vara extra fin en speciell dag utan jag uppskattar småsaker i vardagen väldigt mycket. Jag gillar känslan av att det ska vara spontant, då blir jag som gladast. Det behövs ingen speciell dag för att visa omtanke, enligt mig.

All kärlek är värd att firas, oavsett om det är på alla hjärtansdag eller inte!! Så ta hand om dig och ut och sprid kärlek!
Kramar Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras