Från paus till play

Hej!

Jag är med all säkerhet inte ensam om att ”livet kommer emellan” och att man får pausa vissa saker i livet för att ge extra utrymme åt annat i perioder. Sedan när den där gluggen börjar infinna sig igen så är det med ny kraft och energi man kan öppna upp för andra saker igen. Och här är vi idag! Nu öppnar jag upp bloggen igen.

 

Så vad har hänt sen sist?

En himla massa! Jag har sagt upp mig från mitt jobb för att ge utrymme till det som vi alltid drömt om. Vår familj har utökats med en fantastisk liten tjej som förgyller våra dagar med så mycket skratt, glädje och kärlek. Nu mer har vi tre underbara tjejer som är en del i familjen och ingen är lyckligare än vi!

Husrenoveringen är såklart fortfarande under rullning och sen sist så har vi gjort om den stora hallen, matrummet och vardagsrummet. Vi är mitt uppe i renoveringen av lilla gästtoaletten och vi har precis börjat rita upp vårt kommande kök. Nu börjar vi ändå se slutet av renoveringen på insidan även om det såklart är en del kvar, men det är så roligt att se resultaten! Rörigt i perioder men så värt för att få huset precis som vi vill ha det.

 

Vi har haft en jättehärlig sommar som vi tillbringat stora delen av i skärgården, iväg med husvagnen, renovering och med mycket bad och bus med barnen. Vårt hus på hjul har vi förresten precis sålt för att byta upp oss någon storlek tills nästa säsong eftersom familjen utökats och det var lite väl trångbott nu i slutet.

 

Jag hoppas du har haft en härlig sommar och känner dig redo för hösten? Även fast vi i Sverige bjudits på en otrolig sensommarvärme den senaste veckan! Njut och sug åt dig innan mörkret och löven faller, det har såklart också sin charm, tycker jag.

Trevlig helg till dig så hörs vi snart igen!
//Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras