God kväll!
Jag har precis landat hemma efter utbildningsdagarna på Väddö och hunnit laddat upp med ett gäng matlådor inför kommande jobbdagar. Planering är och kommer alltid vara A och O för mig. Det minimerar riskerna för att ”falla dit” i sötsuget och därmed göra sämre val. De kommande dagarnas mat kommer bestå av kyckling, potatis, broccoli, blomkål och rödbetor samt ett gäng med quorn-filéer med nudelwok och grönsaker. Snabbt, smidigt, nyttigt och framförallt supergott!
God kväll!
Jag har precis landat hemma efter utbildningsdagarna på Väddö och hunnit laddat upp med ett gäng matlådor inför kommande jobbdagar. Planering är och kommer alltid vara A och O för mig. Det minimerar riskerna för att ”falla dit” i sötsuget och därmed göra sämre val. De kommande dagarnas mat kommer bestå av kyckling, potatis, broccoli, blomkål och rödbetor samt ett gäng med quorn-filéer med nudelwok och grönsaker. Snabbt, smidigt, nyttigt och framförallt supergott!
Dagarna på Väddö har varit superbra! Nu börjar vi närma oss slutet av utbildningen vilket gör att det är dags att börja ”knyta ihop säcken”, fördjupa sig och tänka i större perspektiv. Uppgifterna tills nästa träff i maj känns inspirerande, roliga och intressanta. Jag kommer alltid hem från dessa dagar full av glädje, hopp, förväntningar, inspiration och kunskap! Det känns toppen att jag har hittat rätt och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda, mål och idéer är jag full av.
Jag önskar er en trevlig helg!
Kramar Nathalie