Knäckepizza

Idag var det min tur att testa göra en knäckepizza för första gången. Jag får medge att jag varit lite skeptisk för min tanke var att det skulle bli hårt och torrt med tanke på knäckebrödet, men ack så fel man kan ha! Det var riktigt gott, och knäckebrödet mjuknade i ugnen. Denna kan man faktiskt äta precis när man vill, lunch, middag, mellis och gick på ett kick att fixa, sådant gillar ju jag som ni vet. 😉

 

Knäckepizza

Ingredienser

–          Valfritt knäckebröd, jag använde runt surdegsknäcke

–          Taco sås

–          Skinka

–          Rödlök

–          Ost

–          Getost

–          Tomater

–          Oregano, chiliflakes

 

Gör såhär

–          Bred ut ett lager taco sås på knäckebrödet och lägg på en plåt

–          Toppa med vad du gillar eller har hemma, jag använde det som står ovan för det var det som fanns i mitt kylskåp. En pizza med hårdost och en med getost

–          Skjuts in i ugnen på 225 grader tills den fått fin färg

–          Serveras med fördel med en krispig grönsallad, mums!

Första men absolut inte sista gången det görs knäckepizza i mitt kök.

Kramar Nathalie

2 kommentarer
  1. Oj, ser riktigt mumsig ut! Snor nog receptet rakt av men är det inte ganska mycket socker i tacosås??

    Tack för fin blogg och bra tips

    Med vänlig hälsning,
    Malin

    1. Hej Malin!
      Vad roligt, hoppas det smakade. Så enkelt, eller hur? 🙂
      Jag köper den tacosåsen som är utan tillsatt socker. Men i annat fall kan man ju göra egen, tyvärr har jag inte provat men det finns ju recept att söka på 🙂
      Trevlig helg! /Nathalie

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras