Vegetarisk snabbmat

Sjögräs- och kikärtsbiffar

Jag har sagt det förr och säger det igen – snabbmat behöver inte alltid innebära en beställd kebabtallrik, pizza eller en hamburgermeny från Max. Här kommer en otroligt smarrig och bra variant av vegetarisk snabbmat om man inte hinner blanda ihop sina egna biffar. Risentas ekologiska sjögräs- och kikärtsbiffar! Det enda du behöver göra är att tillsätta hett vatten i blandningen, forma till biffar och sedan steka, så räkna på 10 min att tillaga allt som allt. Hur bra är inte det?!

Till biffarna gjorde jag friterad potatis i airfryern som förövrigt också är en riktigt go vän i köket! Olika typer av rotfrukter, potatis och sötpotatis blir krispiga och frasiga på utsidan men mjuka på insidan. Precis som man vill ha det utan massa lustigheter.

Till det en smarrig fetaoskkräm, gjord på fetaost, kvarg, grekisk yoghurt, persilja, organo och vitlök. Bon appetit!

Ta hand om dig,
Kramar Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras