Foodprep

Det kan inte bara vara jag som får en skön känsla i kroppen när jag vet att det finns färdiga näringsriktiga matlådor i kylskåpet? Tidseffektivt och bra för plånboken samt att risken för att ”falla dit” för andra frestelser när hungern smyger sig på minskar. 

Jo, jag vet att för en del är matlådor det mest ointressanta som finns och skulle aldrig kunna tänka sig att äta samma maträtt flera dagar i rad. Men sån är inte jag! Jag gillar mixen av att ha färdigmat samtidigt som jag gillar att tillsammans laga en god måltid och njuta av.

Här är ett gäng lådor med kycklingfärs kryddat med curry, ingefära, gurkmeja och svartpeppar, sötpotatis tillagat i airfryern och wookmix. Hur gott som helst! Arifryern är utan tvekan min bästa vän i köket. Den friterar helt enkelt utan oljor och istället enbart med luft, det blir så smarrigt. Mums mums mums!

Lövbiff, airfryer potatis, blomkål och sojabönor fick det bli i de två andra matlådorna.

Med eller utan färdiga matlådor önskar jag dig en fortsatt fin vecka!
//Nathalie

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras