Hur kan DU göra julen bättre för någon annan?

JA, man kan absolut julpynta i november enligt mig. Speciellt detta år, läs vidare så förstår du. Det är helt ljuvligt och så fantastiskt härligt hemma nu när julen har fått flytta in igen, tiden innan jul är som sagt den tid på året jag gillar mest så den vill vi kunna njuta extra länge av. Man får göra det bästa man kan för att komma i stämning nu en grå november men framförallt med skit-coronan som inte ses något slut på… Det är så himla fruktansvärt, sorligt och deppigt. Då känns det i alla fall lite bättre inombords när man kan mysa omkring hemma och uppskatta det goda man har i livet. Jag önskar verkligen att vi alla får fira jul med nära och kära i år, även om det blir i mycket mindre skalor. Men ingen ska behöva sitta ensam. Ingen.

Julen är helt underbar, samtidigt som jag tänker på alla som inte har lika bra erfarenheter av julen som jag. Jag tänker framförallt på alla barn som inte får något paket, prinskorv eller julgodis utan som istället får utstå våld och där alkohol och droger är inblandat. Barn vars mardröm är att ha lov för de kanske inte får någon mat och behöver utstå det hemskaste ett barn kan vara med om utan att ha någonstans att ta vägen, ex till skolan… Jag önskar verkligen att jag kunde göra mer, för varje barn!!! Vi har våra (ja, jag säger våra) 3 fantastiska barn vi gör allt vi kan och lite till för, som vi älskar över livet själv. Jag, barnen och mamma ska åka och handla mössor, vantar, julgodis, leksaker, pyssel osv och slå in till barn som annars inte hade fått öppna ett enda paket… Jag tycker det är viktigt att vi pratar med våra barn om att alla inte har det lika bra som vi, utan som vi behöver hjälpa och stötta med det vi kan. Involvera våra barn, det är en fantastisk egenskap vi kommer föra över, att tänka på andra, medmänsklighet.
INGEN KAN GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT!! Vad kan du bidra med, fundera?

Var rädd om dig!
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras