Utmanings-check

Det där med november-utmaningen… Berätta gärna hur det går för dig fall du valde att hänga på mig!

Hur det går för fröken Nathalie? Nej det går inget vidare om jag ska vara ärlig. Jag kommer ofta av mig då jag är sjuk med tanke på att det är vila som gäller och även maten kan variera. Det mest logiska skulle såklart ha varit att jag tänkte extra mycket på mindfull eating en gång/dag samt andades med 5 djupa medvetna andetag/ dag men att jag såklart hoppade över mina 50 reps av knäböj, utfall, armhävningar eller liknande. Men som sagt, jag kommer av mig när jag är sjuk så allt har egentligen pausats, tyvärr!

Dock tror jag på utmaningen i sig och att vi kan lära oss något av detta. Det jag pratar om är alltså det här och finns i tidigare inlägg att fördjupa dig i om du vill.

  • Stanna upp 1 gång/dag och medvetet ta 5 djupa andetag
  • Fokusera extra mycket 1 måltid om dagen på mindfull eating
  • Välj mellan 50 knöböj/ knäböjshopp, utfallssteg/ utfallshopp, burpees, armhävningar eller sit ups-stöt/ dag

Nya tag,
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras