Rullar in i sjukvecka 2

Efter en lugn vecka som nackspärren krävde kör jag vidare med förkylning och halsont, suck! Jag längtar efter att kunna röra på mig, träna som vanligt och alla dess positiva effekter det medför. Men som jag sagt tidigare är sjukdomar inget att stressa över, det hjälper ingenting utan blir bara ett stressmoment som tar onödig energi. Vila vila vila är det som gäller, men visst sjutton är det tråkigt!

Vad kan man annars göra när man ska hålla sig inne, varför inte ta upp adventsljusstakarna och julgranen? 😉 Haha, i tidigaste laget men himmel så mysigt det är. Jag tänker att det är perfekt att kunna mysa extra mycket nu när man ändå helst av allt ska hålla sig hemma. Jag älskar julen! Nu tok-myser vi oss igenom en grå novembermånad och ser guldkornen istället.

I går gjorde jag en supergod middag, viltfärsbiffar av vildsvin med massa färsk timjan, soltorkade tomater, fetaost, lök, ägg, matlagningsgrädde, viltfond, ströbröd, salt och peppar.
Till det en krämig potatisgratäng och sallad. Ännu ett enkelt sätt att sätta extra guldkant på en grå november-tisdag. 😉

Hoppas du mår bra i dessa corona/ influensatider, va rädd om dig!
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras