Uppladdning av skafferiet?

Imorgon är det 1 februari vilket innebär att den Vegetariska månaden a la Nath börjar, kommer du följa med mig under 4 veckor? Har du förberett skafferi och kylskåp? 🙂

Min start blir dock den 2/2 eftersom vi flyger hem imorgon och jag inte har beställt vego på flyget. Är grymt pepp på att utesluta allt kött och ser fram emot nya smakupplevelser. Jag erkänner att jag till vardags är dålig på att äta vegetariskt så för mig kommer det säkert bli ett par ”aha-upplevelser”. Äter du mkt vego i dagsläget?

Det är vår sista heldag idag i Bahia Feliz innan hemfärd. Jag hade så gärna velat skriva att vi haft 25 grader, strålande sol och att solkrämen har gått åt men det vore lite av en lögn. Det har varit blåsigt, regnigt och inte en tillstymmelse till att ha bränt sig även fast solkrämen uteslutits. Runt 17-19 grader, extremt växlande väder, storm, regn, sol, moln och allt däremellan. Men semester är alltid semester, så skönt ändå att komma hemifrån och bara vara, tacksamheten är stor!

Nu känner jag mig extremt utvilad efter mycket sömn, kvalitetstid med mamma, många härliga skratt, god mat och dryck så nu ser jag fram emot lite rutiner hemma kring kost och träning igen. Här blev det mest härliga promenader längst med havet, utfallssteg, jägarvila & plankan. Väldigt basic och mindre ansträngning än vad jag hade tänkt mig innan, men kom ihåg- allt är bättre än inget! 🙂

Nu mina vänner ska jag lägga mig i ryggläge i en solstol och göra så lite som möjligt en stund tillsammans med Sabina Dufberg & My Martens i öronen.

Ha en fin lillördag,

Kramar Nathalie

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.