Foodprep

Perfekt förmiddag att vara inne och slänga ihop ett gäng matlådor på. Ute är det regn, grått och kallt. Typiskt höstrusk! Jag älskar dock kvällarna nu när man får vara inne och tända lampor och ljus, det ger ett lugn på något sätt, tycker jag.

 

Det blev ett säkert kort matlådor idag. Sötpotatis/ potatis i airfryern, wookgrönsaker, blomkål, stekta champinjoner och kycklingfärs. Så enkelt som möjligt på kort tid med andra ord. Walden farms sås på flaska brukar jag använda då jag inte gör egen sås.

Jag försöker tänka 80/20 metoden när det gäller kosten, dvs till 80 % ren, näringsriktig och naturlig kost och 20% utrymme för sånt som kanske inte är lika naturligt eller bra i näringssynpunkt. Men något jag är svag för är choklad och gärna ett gott rödvin, inte fel! Vad är du svag för?

Hoppas du får en fortsatt fin vecka, ta hand om dig!
//Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras