Gränsö Spa

En vecka av november har redan passerat och hos oss i Norrköping är det mellan 10–16 grader varmt om dagarna. Helt galet, men helt klart skönt på något vis. Jag har gått med nackspärr i snart en vecka, så november-utmaningen att utföra 50 knäböj, utfall, armhävningar eller situp-stöt har blivit lidande såklart. Istället för att stressa upp sig så tänker jag istället såhär vid sjukdom, stressa inte, det är bättre att låta kroppen få sin återhämtning och vila som den behöver för att kunna repa sig ordentligt, livet går vidare, utan ångest för missade pass osv. Sjukdomar vet vi kommer drabba oss alla, det är inget nytt så stressa inte för det. Vila och återgå till rutiner när du är fit for fight för det. 🙂

 

Jag fyller 30 år om ett par dagar, istället för en 30 årsfest skulle vi ha ett litet firande för närmsta släkten men även det ställde vi in nu pga. rådande omständigheter…  Däremot fick jag av min underbara mamma en Spa-vistelse på fina Gränsö Slott som vi utnyttjade i veckan. Gränsö är helt klart ett av mina favoritställen, dels för miljön, läget, maten är helt underbar och allt är så fint och fräscht. Kanske har även stället en speciell plats i mitt hjärta eftersom vi hade bröllopsmiddagen där. Jag passade såklart på att doppa mig i havet, det är sån mäktig känsla med vinterbad. Jag hoppas att jag får till ett par stycken vinterbad denna vinter! Är det något du brukar göra?

Hur som haver, är ni ute efter ett riktigt bra Spahotell så kan jag varmt rekommendera Gränsö Slott i Västervik. Här kommer ett gäng bilder från vistelsen.

Hoppas ni haft en fin helg och fars-dag.
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras