The Steam Hotel

God kväll,

Just nu ligger jag i sängen efter middagen på The Steam Hotel i Västerås. Alltså wow vilket fantastiskt fint och pampigt 18 vånings hotell! Hit kan jag verkligen rekommendera dig att ta en tripp! 🙂 Så himla fint och jag samlar alltid massa inspo när jag är på så här fina ställen till vår kommande husrenovering.

Idag firar jag min man med en spa-vistelse, vi båda somnade till en stund i relaxavdelningen förut, hand i hand framför brasan. Så avkopplande och underbart.

Vi var i valet och kvalet om vi skulle åka idag med tanke på hur dåligt vi båda mådde i natt, från ingenstans kom feberfrossa, huvudvärk, halsont och förkylning i gårkväll… Men med lite tabletter nedpackat i väskan så kom vi fram till att vi lika gärna kan ta det lugnt i spa-avdelningen som att vara hemma. Dessutom kurera sig i en mycket trevlig miljö!

Det har med andra ord inte blivit någon träning för min del på 1 vecka, har varit småförkyld till o från och jag har nästan bara ”väntat” på att det skulle bryta ut. VABruari heter väl inte vabruari för ingenting tänker jag…

Nu ska vi njuta av en skön kväll tillsammans.

Ta hand om dig,

Kramar Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras