Plåtmat

Söndagsmiddag och foodprep dags!

Samla dina favoritgrönsaker, rotfrukter eller det du har hemma, skär upp och lägg allt på en stor plåt, krydda efter smak och skjuts in i ugnen och låt den göra jobbet i ungefär 20 minuter. Efter det är det bara att njuta med något gott tillbehör och en krispig sallad.


Man måste bara älska ”plåtmat” där maten sköter sig själv i ugnen som exempelvis ugnspannkaka, biffar, fylld fläskfilé, grönsaker, rotfrukter, olika pajer, pizza, gratänger, bakad potatis/ sötpotatis, fisk osv.

Tips! Om du vill åt ett fettsnålare alternativ än att steka så kör in maten i ugnen utan olja eller annat fett. Snabbt, smidigt och gott!

Hoppas du haft en bra helg!
Kramar Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras