Godmorgon kropp & knopp

Att starta dagen med rörlighet, yoga eller pilates är svårslaget enligt mig. Denna helg startade jag med ett pilatespass kl 6,30 följt av hotellfrukost på The Lamp Hotel tillsammans med mamma. Har ni inte varit på The Lamp Hotel i Norrköping så kan jag verkligen rekommendera det, spa-avdelningen är magisk! 

Pilates vid poolen, i värme, med lugn musik och dämpad belysning. Stämningen är inte svår att finna här, visst ser det underbart ut! 

Det är så skönt att väcka kroppen med rörlighet, att röra sig som man vill känner sig. Att ge extra kärlek och värme till de delar i kroppen som behöver de mest. Kanske kan det vara en stel höft, axel eller är det kanske hjärtat som behöver det mest just nu? Hur som, ge dig själv tid för reflektion och positiva tankar. Att bli vän med sitt inre gör att man även blir vän med sitt yttre. Det finns så otroligt mycket här i livet som vi bör stanna upp och vara tacksamma för, inte minst när det kommer till våra kroppar som bär oss och gör det vi ber den. Allt börjar inifrån och ut. <3 

Hur ger du dig själv den bästa starten på dagen?

Jag önskar dig en fantastisk helg,
Kramar Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras