K-holm training challenge

Låt oss prata Träningsevent.

Massa olika människor med olika bakgrunder och bagage, män och kvinnor, olika åldrar, kroppsformer och erfarenheter samlas och har så fantastiskt roligt tillsammans. Sprider sån glädje, det rinner svett, hörs skratt och peppning, utsöndras endorfiner och man släpper allt annat för att vara där och då. Hur drömmigt är inte det egentligen?

Jag är som ni vet såld på all typ av gruppträning, träningsevent, träningsdagar-, helger och resor! Det blir ett helhetstänk med både föreläsningar, olika former av träning, rörlighet, mat, umgänge osv vilket jag gillar. Om man gillar det så är det absolut värt att lägga både sin tid och pengar på ibland, tycker jag. En investering för sig själv.


(Bild lånad från KFV)

Härom veckan var jag på en träningsdag i Katrineholm tillsammans med Mikael Hollsten, du kanske känner igen honom från Biggest Loser eller Gladiatorerna. Helt underbar person som verkligen bjöd på sig själv och många skatt under föreläsningen. Jag förstår de som är med i Biggest Loser att de fastnar och får ett otroligt stöd från honom. Rätt kille på rätt plats helt enkelt!

Även Pischa Strindstedt var med, också känd från Biggest. Ett härligt krutpaket som bjöd på många roliga och utmanande träningsövningar.

Man fylls av energi och träningsvärk efter en sån härlig dag! Brukar du åka på något liknande? Har du något favoritställe, tips gärna i så fall. 🙂

Ta hand om dig,
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras