Hälsocoachning & kostrådgivning

Hej på dig!

Hoppas du har en fin dag i det härliga vädret. Vi har sol och ca 21 grader i Norrköping nu, en riktigt fin höstdag med andra ord. Dessvärre har det blivit min tur med förkylning och halsont så det blir en innedag. Vila, vätska, återhämtning och en hel del roligt jobb som ligger på bordet framför mig.

Jag har sen en tid tillbaka tagit upp mina gamla skoluppgifter (Hälsocoach, Kostrådgivare) och alla förberedda pärmar inför hälsocoachning och kostrådgivning mm. Jag har hur mycket som helst som ligger och egentligen bara väntar på rätt tillfälle, även mycket färdiga visioner och planer från Entreprenörskaps utbildningen.

Dagen där jag känner mig redo, har vuxit in i tankesättet och levnadsvanorna är här och jag känner mig peppad på att så småningom göra verklighet av mina planer.

Dags att fortsätta, ta hand om dig!
//Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras