Härliga Gruppträning

Att vara gruppträningsinstruktör är bland det bästa jag vet! Det ger så otroligt mycket på alla möjliga plan. Att se deltagarnas ”aha-upplevelse” när de sätter en ny övning, se förbättringar, se hur ”jävlar-anammat” kommer fram, hur leenden och svett blandas det är magiskt.

(En suddig bild precis innan action!)

Mina höstklasser på Actic Norrköping är

Tisdagar 17,00 -17,45 Spinning

Onsdagar 11,30-12,00 Spinning
12,05-12,35 Zone

VÄLKOMMEN!!!

 

Jag hoppas kunna köra fler klasser till våren igen, när schemat hemma förhoppningsvis ser lite annorlunda ut. Förutom utbildning i Spinning och Zone så har jag Tabata, Power (skivstång) och ATC (cirkelträning). Och självklart vill jag få in dessa pass i min kalender med.

 

Min plan är som jag skrivit tidigare även att gå en Yoga-utbildning men den som är nu krockade tyvärr med annat så jag hoppas på nästa tillfälle!

Om du liksom mig älskar gruppträning, vilka klasser är favoriterna hos dig? Och vad uppskattar du hos en instruktör?

 

Personligen uppskattar jag när instruktören är kunnig i ämnet, tydlig, när man hör ordentligt vad som sägs, peppig och puschig, gärna lite tjo och tjim blandat med ”jäklar-anamma”, tyngre musik och såklart tips och råd under passets gång.

Man hittar sina favoritklasser och instruktörer utifrån vad som lockar en mest, men våga prova olika. Plötsligt hittar du något helt annat som du fastnar vid och tycker är superskoj! Heja dig!

 

Trevlig kväll,
//Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras