Energiboost

Tänk att en stunds avkoppling, mindfulness, natur, skog, vatten och sol kan ge sån otrolig boost!! Det var precis vad jag behövde idag.

Jag tog med mig hundarna ut på en fantastisk runda imorse, en runda som har blivit en klar favorit hos mig. Det var så friskt, stilla och fantastiskt att jag var tvungen att sätta mig vid vattnet och bara känna in, andas. Kanske du liksom jag är dålig på att verkligen stanna upp och bara vara här och nu? Och då menar jag verkligen STANNA UPP på riktigt.

Livspusslet rullar på i 180 och alla dessa ”järn i elden” behöver sättas på paus ibland. Kroppen, och kanske framförallt psyket behöver det. I förmiddags kände jag ett behov av att få umgås med mig själv, komma ut till en plats där jag vet att jag finner ett annat lugn och bara få vara. Vatten har alltid en fantastiskt lugnande effekt på mig, det är svårt att sätta ord på.

Vart finner du det där lilla extra?

Jag har efter morgonen känt en helt annan energi och lugn, fantastiskt hur mycket en stund för sig själv kan göra. Kanske något även du behöver bli bättre på? Att bara få vara med dig själv i lugn och ro och göra något du verkligen uppskattar, för det är du värd!!

Tacksam och lycklig åkte jag hem och är redo att gasa vidare i vardagen.

Dagen toppades med ett spinningpass med mina härliga deltagare, alltså ännu mer energi och endorfiner! Jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll.

 

Jag önskar dig en fantastisk helg och ta hand om dig!
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras