The Lamp Spa

Vardagslyx när den är som bäst, helt klart! Regn, rusk och mörker ute, medan inne varmt, bubbel, god mat, spa, avkoppling, lugn och ro. När man är på spa får det gärna vara oväder ute, det ger en ännu varmare känsla inombords kan jag tycka.

Så fantastiskt! Bara mamma och jag och hela spa’t för oss själva. Jag blir fascinerad över hur ett par timmar faktiskt kan ge sån lugnande och avkopplande effekt, på riktigt. Man går verkligen ner i varv, precis vad man ofta kan behöva mitt i en hektisk vecka. De korta avbrotten i vardagen ger otroligt mycket. Så värt.

Tonfisk- och portobellobowl, såå gott. Och en ren fröjd för ögat, eller hur? Bra jobbat kocken!

Nej men alltså lyx lyx lyx, du ser ju bara hur flott det är! The Lamp Hotel/ Spa i Norrköping, väl värt ett besök. Frukosten där är oxå magisk. Nu är jag nyladdad med energi igen för att ta mig ann helgen med alla barn och släkten plus en efterlängtad syster jag inte träffat på 10 månader.

Hur tankar du bäst energi? Mina absolut toppställen är i skogen, vid vattnet, i en solstol och på spa.

 

Med det sagt, hoppas du får en fantastisk helg.
Kram Nathalie

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras