God morgon med solhälsningar

Oktober är här och utmaningen är i rullning, jag hoppas du vill hänga på! För dig som har missat vad det handlar om, läs gärna mer info i förra inlägget.

– Skärmfritt från klockan 20,00
– 10 000 steg/ dagen
– Väck kroppen med 2 solhälsningar och säg något positivt om dig själv

En av höstens höjdpunkter tycker jag absolut är att åka på spa-vistelser. Vetskapen om att utanför är det mörkt och kallt, men inne varmt och ljuvligt är underbart. Miljön och doften på ett bra spa gör det lätt att komma ner i varv. Gärna tillsammans med härligt sällskap, god mat och bubbel. Precis så spenderades min måndag efter frissan tillsammans med min man. Härlig start på veckan!

Hummertaco till förrätt, så gott!

Följt av asiatisk donburi, mumma!

Så fräscht. Denna gång blev det The Lamp spa här i Norrköping. Det kan jag varmt rekommendera, vi har varit där ett par gånger och har alltid varit nöjda. Ett minus från min sida skulle dock vara att det saknas en bubbelpool i mitt tycke, men annars är det toppen!

Håret fick sig en höstligare look också, lite mörkare och kortare vilket känns fräscht. Nu är jag redo och har tankat energi inför hösten. 🙂

 

Hoppas du får en fin dag, och lämna gärna ett avtryck hos mig fall du följer utmaningen, gärna annars också såklart! <3
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras