Energiladdning

Vart tankar du energi?

Jag laddas upp i gruppträningssalen, helt klart! Att blanda glädje, gemenskap, svett och rörelse till musiken är för mig en full pott. Det är så roligt att stå därframme och guida, pusha och peppa genom passen. Det är magiskt att verkligen få se alla dessa framsteg som görs och hur det tänds något i ögonen på deltagarna!

Det spelar ingen roll om man haft en tuff dag, väl ett par minuter in i passen händer det någonting i kroppen. Endorfinerna kickar igång och vi blir på gott humör, känner lust och glädje!

Förutom i gruppträningssalen laddas jag upp ordentligt med havet eller sjön som min närmsta granne, i skog och natur med tystnaden och lugnet som det medför.

Jag håller på att slipa på en OKTOBER-UTMANING/ UPPMANING. Håll utkik här, det kommer inom ett par dagar och jag hoppas du vill hänga på mig!

Hoppas du haft en fin dag,
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras