Utvärdering oktober-utmaning vecka 2

Hux flux har ännu en vecka av oktober passerat. Dags för utmanings-check, hur går det för dig?

Observera gärna vad kropp och knopp skickar dig för signaler i samband, utan att lägga någon värdering i detta, var bara observant och lyssna. Det kommer att hjälpa dig när dessa 4 veckor har passerat och hur du vill tänka framåt.

Jag skulle kunna kopiera förra veckans utvärdering då jag håller fast vid att 10 000 steg/dag har varit lättast för mig även denna vecka. Därefter skärmfritt från klockan 20 och svårast är fortfarande de där solhälsningarna och att säga något fint till sig själv… Det som jag från början tänkte skulle vara lättast, hehe. Dags att rulla vidare in i vecka 3!

Denna vecka har i alla fall i Norrköping bjudit på mer sol än förra veckan med mestadels regniga promenader. Höstluften ute nu är helt magisk, så frisk och fräsch! Även om jag ska erkänna att första saffransbull-baket här hemma är gjort, haha! Längtar och ser fram emot julen. Jag älskar allt med vad julen innebär men lika mycket tiden innan jul, visst är det mysigt?

Saffransbullar med extra allt, precis som det ska va! 😉

Ta hand om dig,
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras