Ny uppmaning på ingång

Det är dags att knyta ihop säcken för februari-uppmaningen

Och där susade februari förbi i en hisklig fart, det innebär att årets första uppmaning från mig är i mål. Meningen med uppmaningarna är inte som i detta fall att frälsa alla till att bli vegetarianer för det kommer inte jag heller att bli. Det är mer att få upp ögonen för en allt mer vego-kost, hitta alternativ, matglädje och minska på kött-konsumtionen av flera olika anledningar. Att få huvudet att tänka utanför boxen och i andra banor.

Ofta kör vi på i samma spår så meningen med uppmaningarna är helt enkelt att testa en annan väg, inte alltid köra på motorvägen utan våga ta en skogsväg emellanåt.

Summa kardemumma, vego-kost är verkligen supergott och jag kommer definitivt äta mer vego i försättningen än vad jag gjort tidigare! Det känns både fräscht och bra, vad tycker du?

Mars-uppmaning

Denna uppmaning ligger mig extra varmt om hjärtat. Under mars ska vi lägga fullt fokus på insidan, på själen, på oss själva. En månad där vi ska boosta upp oss och fylla på med positiv energi, tankar och kärlek för oss själva. Att verkligen ta hand om oss från insidan och fokusera mindre på utsidan.

Hur ska detta gå till då? Jo, jag kommer guida genom månaden med nya tankeställare, övningar och peppande ord. Du kommer få mer verktyg och information löpande under månaden. Jag hoppas du vill följa med mig.

Eftersom det är den 1 mars imorgon så skriver jag redan nu att det första att börja med är att bara lägga sig raklång på rygg på golvet, antingen på en yoga-matta, på en vanlig matta eller direkt på golvet. Andas, lägg några tankar på att känna hur kroppen känns, slappna av och i övrigt släpp alla tankar om hur dagen har varit, vad som komma skall eller på tvätt högen som borde tas hand om osv. Känslan av att bara vara här och nu. Försök ligga under 5–10 min och bara andas djupt och långsamt (för en del kan detta vara en stor utmaning.) Välj själv om du ligger under tystnad eller om du vill ha någon lugn avslappnade instrumental musik i bakgrunden. Gör detta när som helst under dagen när det passar dig bäst, det viktigaste är att det blir gjort, 1 gång/ dag. Vi börjar där, lycka till!

 

Ha en fin kväll,
Kramar Nathalie

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras