Plåtmat

Söndagsmiddag och foodprep dags!

49511253_279440082692096_3527090498537783296_n - Plåtmat

Samla dina favoritgrönsaker, rotfrukter eller det du har hemma, skär upp och lägg allt på en stor plåt, krydda efter smak och skjuts in i ugnen och låt den göra jobbet i ungefär 20 minuter. Efter det är det bara att njuta med något gott tillbehör och en krispig sallad.

49900122_586396345140548_4453675614716559360_n - Plåtmat

Man måste bara älska ”plåtmat” där maten sköter sig själv i ugnen som exempelvis ugnspannkaka, biffar, fylld fläskfilé, grönsaker, rotfrukter, olika pajer, pizza, gratänger, bakad potatis/ sötpotatis, fisk osv.

Tips! Om du vill åt ett fettsnålare alternativ än att steka så kör in maten i ugnen utan olja eller annat fett. Snabbt, smidigt och gott!

49864546_410294183043207_753926468806901760_n - Plåtmat

Hoppas du haft en bra helg!
Kramar Nathalie

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.