7 dagar in i oktober-utmaningen

7 dagar har gått av oktober-utmaningen, dags att stämma av. Hur går det för dig? Vad är lättast/ svårast för dig?

  • 10 000 steg/ dag
  • Skärmfritt från klockan 20
  • 2 solhälsningar och säga en positiv sak om sig själv

 

Här rullar det på. Jag märker att speciellt regniga dagar går jag mer än jag brukar, vilket är positivt. Personligen blir jag lite låg och energilös gråa och regniga dagar och håller mig helst inne. Men nu har jag tagit fram regnkappan och Gore-Tex skorna och gett mig ut. Väl ute har det varit riktigt skönt trotts regn och rusk, det känns levande på något sätt och den varma duschen efteråt är en skön belöning. Och visst finns det inget dåligt väder, bara dåliga kläder?! 😉 Så sant. Dags att rusta sig inför hösten och vintern så vi kan fortsätta vara aktiva utomhus! Värt att investera i bra regnkläder och Gore-Tex skor med andra ord.


”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”

Skärmfritt efter klockan 20 fungerar, förutom en dag när jag fastnade framför skärmen lite längre… Har dock märkt att det är väldigt avkopplande att låta skärmen ligga och ge tid för annat, se en serie på tvn, läsa en bok/ tidning eller att bara umgås.

Att säga en positiv sak om sig själv och göra 2 solhälsningar på morgonen har varit ”jobbigare” än det låter, konstigt nog. Haha, men jag tror på att hänga i och snart kommer det att lätta. Så nu rullar vi in i vecka 2.

Ta hand om dig,
Kram Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras